
Մյուլլյուն Փարաս
Հիմնադրվել է Ֆինլանդիայում
Ընկերության հիմնադրման տարեթիվ` 1928թ.
Myllyn Paras («Մյուլլյուն Փարաս») ընտանեկան ընկերության պատմությունը սկսվել է 1928 թվականին ֆինլանդիայում, որտեղ տեղացի ֆերմերները միավորվել էին՝ վարսակից արտադրանք ստանալու համար: Այսօր «Մյուլլյուն Փարաս» ընկերությունն արտադրում է վարսակի փաթիլներ, նաև, Ռուսաստանում` սեփական բրենդի ներքո, պահպանելով ֆիննական ավանդույթներն ու պահանջները և մատակարարում ԱՊՀ երկրներ:
Ընկերությունը, պարբերաբար, զարգացնում և ձևափոխում է ապրանքատեսականիները, ինչպես նաև, փնտրում է հատիկեղենի տեսականու կիրառման տարբեր եղանակներ՝ պահպանելով ավանդական ֆիննական որակը: «Մյուլլյուն Փարաս» ապրանքանիշի ապրանքախմբերը ներկայացված են հետևյալ ենթաապրանքանիշերի ներքո՝ «1928», «Տիգրյոնոկ», «Բիո-Բիո»:
Ապրանքատեսականու մրցակցային առավելություններն են՝
- Օգտագործվում է միայն բարձրորակ հումք:
- Ժամանակակից սարքավորումները և որակի վերահսկման և հումքի մաքրման բազմաստիճանային համակարգը թույլ է տալիս մաքրել փաթիլները առանց քիմիական մշակման:
- Ժամանակակից և վառ փաթեթավորումը սպառողի ուշադրությունն է գրավում:
- Շիլաների մեջ օգտագործվում է բարձրորակ և օգտակար հատկություններ պարունակող հատապտուղներ ու մրգեր:
Տեղեկատվության աղբյուրը և մանրամասները ընկերության պաշտոնական կայքում՝ https://www.myllynparas.ru/
«1928»
1928 թվականից ի վեր Myllyn Paras ընտանեկան ընկերությունը պահպանում է ավանդական ֆիննական որակը: 90 տարվա փորձը թույլ է տվել ստեղծել էկոլոգիապես մաքուր արտադրանքի լայն տեսականի: Փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից՝ հատուկ տեխնոլոգիայով, որը թույլ է տալիս պահպանել արտադրանքի խոշոր կառուցվածքը։ Հենց դրա շնորհիվ, արտադրանքն ավելի դանդաղ է մարսվում՝ երկարատև էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և պահպանելով հագեցվածության զգացումը, ինչն օգնում է վերահսկել քաշը։
ՀԵՐԿՈՒԼԵՍ վարսակի խոշոր փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար
Փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից։ Ապրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ վարսակի լուծվող սննդային բջջանյութ` β-գլյուկան, որը հեշտությամբ մարսվում է՝ հավասարաչափ էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և առաջացնելով հագեցվածության զգացում:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս
Տեսակ
Փաթիլներ Հերկուլես
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին՝ ½ բաժակ (100 մլ) Հերկուլես, 1 1/3 - 1 2/3 բաժակ (260-330 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), հերկուլեսը լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 15 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
500գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5 գ
Ճարպեր
2,5 գ
Ածխաջրեր
25 գ
Էներգետիկ արժեքը`
140 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար
Արագ եփվող վարսակի փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից։ Խոշոր հատիկները հատուկ մշակմամբ մանրացվում են մանր փաթիլների, առանց հավելումների և կոնսերվանտների: Ապրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ վարսակի լուծվող սննդային բջջանյութ` β-գլյուկան, որը հեշտությամբ մարսվում է՝ հավասարաչափ էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և առաջացնելով հագեցվածության զգացում:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 2/3 բաժակ (130 մլ) վարսակ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
500գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5 գ
Ճարպեր
2,5 գ
Ածխաջրեր
25 գ
Էներգետիկ արժեքը`
140 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ 350գՍեղմեք մեծացնելու համար
Արագ եփվող վարսակի փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից։ Խոշոր հատիկները հատուկ մշակմամբ մանրացվում են մանր փաթիլների, առանց հավելումների և կոնսերվանտների: Ապրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ վարսակի լուծվող սննդային բջջանյութ` β-գլյուկան, որը հեշտությամբ մարսվում է՝ հավասարաչափ էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և առաջացնելով հագեցվածության զգացում:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 2/3 բաժակ (130 մլ) վարսակ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
350գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5 գ
Ճարպեր
2,5 գ
Ածխաջրեր
25 գ
Էներգետիկ արժեքը`
140 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան 4 հացահատիկի փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրանքը բաղկացած է ցորենի, տարեկանի, գարու և վարսակի ամբողջական հատիկներից ստացված փաթիլներից՝ առանց որևէ օժանդակ հավելումների: Տարեկանի փաթիլները, որոնք գերակշռում են արտադրանքի բաղադրության մեջ, ապահովում են սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակություն, որոնք դրական են ազդում նյութափոխանակության վրա, նվազեցնում և պահպանում են արյան մեջ խոլեստերինի նորմալ մակարդակը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
4 հացահատիկի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին՝ 2/3 բաժակ (130 մլ) փաթիլներ, 1 1/3 - 1 2/3 բաժակ (260-330 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
500գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
4.5 գ
Ճարպեր
1 գ
Ածխաջրեր
24 գ
Էներգետիկ արժեքը`
130 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Վարսակի և հնդկաձավարի փաթիլներ 300գՍեղմեք մեծացնելու համար
Վարսակի և հնդկաձավարի ամբողջական հատիկների մանրակրկիտ մշակմամբ ստացված փաթիլների խառնուրդ է՝ առանց հավելումների և կոնսերվանտների: Նրանց Շիլան համեղ է ու սննդարար։
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
Վարսակի և հնդկաձավարի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) փաթիլներ, 1 1/4- 1 1/2 բաժակ (250-300 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
300գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5 գ
Ճարպեր
2 գ
Ածխաջրեր
24 գ
Էներգետիկ արժեքը`
140 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Հնդկաձավարի փաթիլներ 400գՍեղմեք մեծացնելու համար
Հնդկաձավարի փաթիլները ամբողջական հնդկաձավարի հատիկների մանրակրկիտ մշակման արդյունք են։ Մաքրված և շոգեխաշած վիճակում հարթեցվում են բարակ փաթիլների՝ առանց հավելումների և կոնսերվանտների։
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
հնդկաձավարի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/3 բաժակ (60 մլ) փաթիլներ, 1 - 1 1/3 բաժակ (200-260 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
400գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
23 գ
Էներգետիկ արժեքը`
120 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Վարսակի թեփ 400գՍեղմեք մեծացնելու համար
Վարսակի թեփը պատրաստվում է վարսակի ամբողջական հատիկների արտաքին շերտերից՝ օգտագործելով հատուկ տեխնոլոգիա, որի շնորհիվ արտադրանքը պարունակում է 2 անգամ ավելի շատ սննդային բջջանյութ β-գլյուկան՝ ի համեմատ լուծվող վարսակի հետ։ Լուծվող սննդային մանրաթելերի վարսակի β-գլյուկանը դրական է ազդում նյութափոխանակության վրա՝ նվազեցնում և պահպանում է արյան մեջ խոլեստերինի նորմալ մակարդակը, կայունացնում է արյան շաքարի մակարդակը ուտելուց հետո, ինչը թույլ է տալիս վերահսկել քաշը; նպաստում է ճիշտ մարսողությանը, բարելավում է աղեստամոքսային տրակտի ֆունկցիոնալ վիճակը։
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
Վարսակի թեփ
Պատրաստման եղանակը
1 թեյի գդալ վարսակի թեփը լցնել եռման ջրի մեջ և թողնել 20-30 րոպե, ապա քամել հեղուկը։
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
400գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5,5 գ
Ճարպեր
2,5 գ
Ածխաջրեր
13 գ
Էներգետիկ արժեքը`
110 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Բրնձի փաթիլներ 400գ Սեղմեք մեծացնելու համար
Բրնձի փաթիլները պատրաստվում են բարձրորակ բրնձի ամբողջական հատիկներից, նախապես մաքրվում և հարթեցվում են առանց հավելումների կամ կոնսերվանտների օգտագործման:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
Բրնձի փաթիլներ 400գ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/3 բաժակ (60 մլ) փաթիլներ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
400գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
7 գ
Ճարպեր
1 գ
Ածխաջրեր
74 գ
Էներգետիկ արժեքը`
330 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան
«Տիգրյոնոկ» շիլաներ
«Տիգրյոնոկ» շիլաներն առողջ սննդակարգի հիմքն են՝ ընտանիքի բոլոր անդամների համար: Խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ շիլան նուրբ է և փափուկ: Սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակությունը նպաստում է մարսողությանն ու լավ տրամադրությանը: Օրգանիզմին երկար ժամանակ էներգիա և հագեցվածության զգացում է ապահովում։
Վարսակի շիլա 500գՍեղմեք մեծացնելու համար
Վարսակի շիլան պատրաստված է բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկի նուրբ փաթիլներից:Նուրբ մշակված փաթիլների շնորհիվ շիլայի բաղադրությունը ստացվում է նուրբ և փափուկ: Սննդային մանրաթելերի (β-գլյուկան) բարձր պարունակությունը նպաստում է ճիշտ մարսողությանն ու լավ տրամադրությանը, երկար ժամանակ հաղորդում է հագեցվածության զգացում։
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
500գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12 գ
Ճարպեր
6 գ
Ածխաջրեր
62 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան 4 հացահատիկի շիլա 300գՍեղմեք մեծացնելու համար
4 հացահատիկի շիլան պատրաստված է տարեկանի, ցորենի, վարսակի և գարու բարձրորակ ամբողջական հատիկների հարթեցված բարակ փաթիլներից։ Շիլայի խտությունը նուրբ և փափուկ է՝ խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ։ Տարեկանի փաթիլները, որոնք գերակշռում են արտադրանքի բաղադրության մեջ, ապահովում են սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակություն, ինչը նպաստում է պատշաճ մարսողությանը և լավ տրամադրությանը, երկար ժամանակ ապահովում է հագեցվածության զգացում:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ»
Տեսակ
4 հացահատիկի շիլա
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) շիլայի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
300գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
11 գ
Ճարպեր
3 գ
Ածխաջրեր
61 գ
Էներգետիկ արժեքը`
320 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Հնդկաձավարի շիլա 400գՍեղմեք մեծացնելու համար
4 հացահատիկի շիլան պատրաստված է տարեկանի, ցորենի, վարսակի և գարու բարձրորակ ամբողջական հատիկների հարթեցված բարակ փաթիլներից։ Շիլայի խտությունը նուրբ և փափուկ է՝ խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ։ Տարեկանի փաթիլները, որոնք գերակշռում են արտադրանքի բաղադրության մեջ, ապահովում են սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակություն, ինչը նպաստում է պատշաճ մարսողությանը և լավ տրամադրությանը, երկար ժամանակ ապահովում է հագեցվածության զգացում:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ»
Տեսակ
Հնդկաձավարի շիլա
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) շիլայի խառնուրդ, 3/4 բաժակ (150 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
400գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
13 գ
Ճարպեր
3.5 գ
Ածխաջրեր
57 գ
Էներգետիկ արժեքը`
310 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Բրնձի շիլա 400գՍեղմեք մեծացնելու համար
Բրնձի շիլան պատրաստվում է բարձրորակ բրնձի հատիկներից՝ հարթեցված նուրբ փաթիլներով: Նուրբ և փափուկ է՝ խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ: Սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակությունը նպաստում է ճիշտ մարսողությանն ու լավ տրամադրությանը, տալիս է էներգիա և երկար ժամանակ հագեցվածության զգացում։
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ»
Տեսակ
Բրնձի շիլա
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) շիլայի խառնուրդ, 1 ¼-1½ բաժակ (250-300 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 4 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
400գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
7 գ
Ճարպեր
1 գ
Ածխաջրեր
74 գ
Էներգետիկ արժեքը`
330 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ» վարսակի շիլաներ լակտոբակտերիաներով
«ԲԻՈ-ԲԻՈ» վարսակի շիլաների նորարար շարքը լակտոբակտերիաներով է՝ lactobacilli Enterococcusfaecium L3: Դրանք ճնշում են պաթոգենների աճը, կարգավորում՝ միկրոֆլորան, օգնում են նորմալացնել նյութափոխանակությունը և ամրացնում իմունիտետը: Օրական սպառելով ընդամենը 1 փաթեթ՝ դուք կկարողանաք պաշտպանել մարսողական համակարգը վնասակար միկրոօրգանիզմներից և բարելավել աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը։
Եփել չի պահանջվում:
Շիլաների մեջ օգտագործվում է բարձրորակ և օգտակար հատկություններ պարունակող հատապտուղներ ու մրգեր:
Փաթեթիկների քաշը՝ 40գ
Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով 5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
200գ (5*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
11 գ
Ճարպեր
5.5 գ
Ածխաջրեր
66 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով 5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
200գ (5*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
10 գ
Ճարպեր
5 գ
Ածխաջրեր
67 գ
Էներգետիկ արժեքը`
370 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Վարսակի շիլա հապալասով և կաթով 5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Հապալասով և կաթով վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա հապալասով և կաթով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
200գ (5*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
13 գ
Ճարպեր
4,5 գ
Ածխաջրեր
65 գ
Էներգետիկ արժեքը`
360 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Վարսակի շիլա ընտրանի 4*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Ընտրանին պարունակում է հապալասով և կաթով, ելակով և կաթով վարսակի շիլաներ լակտոբակտերիաներով, չեն պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա ընտրանի: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
160 գ (4*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
13 գ
Ճարպեր
4,5 գ
Ածխաջրեր
65 գ
Էներգետիկ արժեքը`
360 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
960գ (24*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
11 գ
Ճարպեր
5.5 գ
Ածխաջրեր
66 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
960գ (24*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
10 գ
Ճարպեր
5 գ
Ածխաջրեր
67 գ
Էներգետիկ արժեքը`
370 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Վարսակի շիլա հապալասով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Հապալասով և կաթով վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա հապալասով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
960գ (24*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
13 գ
Ճարպեր
4,5 գ
Ածխաջրեր
65 գ
Էներգետիկ արժեքը`
360 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Վարսակի թեփով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Վարսակի թեփով շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի թեփով շիլա: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
960գ (24*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
15 գ
Ճարպեր
7 գ
Ածխաջրեր
51 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան Վարսակի շիլա ելակով և կաթով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Ընտրանին պարունակում է հապալասով և կաթով, ելակով և կաթով վարսակի շիլաներ լակտոբակտերիաներով, չեն պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա ելակով և կաթով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
960 գ (24*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
13 գ
Ճարպեր
4,5 գ
Ածխաջրեր
65 գ
Էներգետիկ արժեքը`
360 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան